tisdag 14 maj 2013

DUST 514Äger du en Playstation 3? Grattis! Idag så går spelet Dust 514 från beta till "live".Dust 514 är gratis att ladda ner och spela så har du en PS3 så hoppas jag att du testar det. Ni kanske undrar vad som är så speciellt med Dust?


Dust 514 utspelar sig i samma universum som rymd MMOt EvE-Online. Dustspelarna (Dusties) spelar  tillsammans med EvE-spelarna. Man har alltså kopplat ihop PS3-servrar med PC-servrar.  Dusties kan kalla in orbital bombardment från allierade EvE-spelare för att hjälpa dem nå sitt mål. I framtiden kommer även Dusties kunna skjuta tillbaka på skepp i omloppsbana.
Redan sedan i vintras har man sett Dusties i chattfönstren och kunnat kommunicera med dem.


 Dusties är organiserade precis som i EvE i corps och kan påverka hur lätt det är för EvE-spelarna att ta över ett solsystem. Som Dustie tjänar man pengar (ISK) genom att lyckas med de uppdrag man tar sig an. Det intressanta är att man, precis som i EvE, får betala för all utrustning. Blir du dödad så får du betala med ISK för den utrustning din klon skall ha med sig ut på slagfältet. Man kan även köpa valuta genom så kallade mikrotransaktioner som kan underlätta men detta är inte nödvändigt.Så har du en PS3 tycker jag i alla fall att du skall ge DUST 514 en chans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar