onsdag 16 april 2014

Warhammer 40k: Tale of X Gamers - Del 6 - Första enheten helt klar

                        


"Uppställning!" vrålade Sergeant Zeb över ljudet från Thunderhawkens motorer. 
"Vår uppgift är enkel. Vi kommer att vara förtrupp och spana av området innan huvudstyrkan anländer till den här stenöknen. Några frågor?"
"Vad räknar vi med att stöta på för motstånd? Xenos" frågade Calten medan han satte i ett magasin i sin bolt pistol.
"Osäkert. De rapporter vi fått innehåller inga detaljer om vilka som angrep Signalstation Zebra. Det kan vara vad so helst" svarar Zeb.
"Stället verkar vara ett gammalt slagfält. Jag ser benrester och gammal utrustning lite här och var. Vad har hänt här?" frågar Specialist Horton.
"Det är ointressant för vårt uppdrag. Nu rör vi på oss." Svarar Zeb samtidigt som han gör ett tecken med handen att gruppen skall röra sig framåt.


Nu är jag helt och hållet klar med första enheten. Satsade helhjärtat på att färdigställa mina scouts men bör även ha klart min Tactical Squad innan påsk. Scouts är så sjukt roliga att måla. Nedan ser ni bilder på enheten.

Vill ni se 360 graders videoklipp på gubbarna så gå in på bloggens Facebooksida så ligger de där. 

https://www.facebook.com/KryokinesiJag är rusktigt nöjd med hur jag fått till baserna. Det var precis den looken jag var ute efter. Jag limmade först fast större stenar, döskallar, taggtråd på basen (med superlim), sedan dränker jag reste av basen i trälim och doppar den i en påse med sand. När limmet torkat så målar jag allt med rejält utspädd Dryad Dark. När detta torkat börjar jag torrborsta maken. Med färgerna ni ser på bilden nedan. Till slut så limmar jag fast några tuvor av det bruna gräset från Army painter.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar